BAM Bouw en Techniek regio Noordwest

BAM Bouw en Techniek regio Noordwest is het regiobedrijf van BAM in Noord Holland C met een vestiging in Zwaag en Amsterdam. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod C van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw. Onze structuur en werkwijze In alle windstreken van Nederland zijn wij vertegenwoordigd met regiokantoren. Daarnaast zijn er landelijk opererende marktspecialismen die zowel integraal als zelfstandig opereren binnen de utilitaire en industriële markten. Duurzaamheid C reductie van energieverbruik en beperking van CO2-uitstoot zijn actuele thema’s.

Op onze vestiging in Zwaag zijn wij gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gebouwen C technische Installaties en besturingssystemen in de Industrie. Daarnaast hebben wij een specialisme op brand en beveiligingsinstallaties.

Ons team bestaat uit ongeveer 100 enthousiaste collega’s in zowel de binnen- als buitendienst. We zijn goed in het opleiden van young professionals en bieden goede doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Showing result for

Suggestions:

  • Make sure all words are spelled correctly
  • Wildcard searches (using the asterisk *) are not supported
  • Try more general keywords, especially if you are attempting a name


Founding partners: