Carrierebeurs Westfriesland

Carrièrebeurs Westfriesland 2021

Op dinsdag 9 november 2021 werd voor de 4e keer de Carrièrebeurs Westfriesland georganiseerd. Een beurs waar bedrijven graag kennismaken en waar bezoekers meer informatie kan krijgen over stages en (bij)banen, maar ook voor beroepsoriëntatie, (vervolg)opleidingen en tips voor solliciteren.

Event Partner:

Event Partner:

Foto's Carrierebeurs Westfrisland 9 nov. 2021

De aftermovie volgt snel. Volg @Werkbij Westfriesland op facebook en Linkedin dan weet je direct wanneer hij online staat. Ook de winnaars van de verloting maken wij hier bekend. De pasfoto’s gemaakt op de Carrierebeurs Westfriesland door Fotograaf Guillaume Groen staan hier.

Deelnemers Carriérebeurs Westfriesland 2021

Event partner

Treffer uitzendbureau; Op volle kracht vooruit! De twee F’en in onze naam staan voor Forever Forward: altijd vooruit. Want je hebt nu een baan nodig, maar je denkt ook na over de toekomst. Daarin denken wij met je mee. Wij zoeken de match tussen werkzoekende en werkgever. We coachen en ondersteunen, bieden opleidingen en cursussen en kijken samen naar de toekomst.

Wij zoeken: Samen zoeken we een baan die bij je past. Bij je opleidingsniveau, je werkervaring én bij jou als persoon. We maken graag persoonlijk kennis met je. We bekijken dan direct welke vacatures bij je passen en het liefst regelen we direct een gesprek bij een bedrijf. Als je wil gaan we mee tijdens de sollicitatie. Bij Treffer doen we alles om een baan te vinden waar jij gelukkig bent.

Website: treffer.nl/vacatures

Event partner

Schadenberg Groep is actief in grond-, weg- en waterbouw, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, bouw, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen en vastgoed. Met gedreven en vakkundige medewerkers realiseren we dag in dag uit projecten waar niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn.

Wij zoeken: Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren onze vakkundige medewerkers plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Onze organisatie maakt een mooie groei door en daarom zoeken we nieuwe collega’s. Bijvoorbeeld: hoveniers, engineers, planners, monteurs, timmermannen, werkvoorbereiders, calculators en dakdekkers.

Website: schadenberg.nl/werken-bij/

Overige deelnemers

Baanbereik – Een goed salaris, leuke collega’s en doen wat je leuk vindt, daar draait het om bij  BaanBereik. Wij willen dat jij met plezier naar je werk gaat. Door tijd in jou te investeren, helpen wij jou bij het vinden van de
juiste baan. BaanBereik is een fullservice uitzendorganisatie met de focus op office, bouw en techniek. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, want daardoor weten wij precies waar jij op je plek zit.

Wij zoeken: Weet jij nog niet wat je wil of ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op: T. 0229 745 010 of E. info@baanbereik.nl.

Website: https://www.baanbereik.nl/vacature/

Berend Botje is een van de grotere aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. We verzorgen de opvang van meer dan 3.500 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar, verdeeld over ruim 60 locaties en 250 gastouders. Ook al zijn we inmiddels met zo’n 400 collega’s, we voelen ons met elkaar verbonden. Nog steeds ademt Berend Botje de informele en open sfeer uit, die bij een familiebedrijf hoort. In de bijna 30 jaar dat wij bestaan, is onze koers hetzelfde gebleven: gaan voor kwaliteit. Waarom is werken bij Berend Botje zo aantrekkelijk? Eenmaal aan boord gaat onze aandacht uit naar jouw werkgeluk. 

Wij bieden: Heb je een afgeronde pedagogische opleiding en wil je graag werken dichtbij huis,

kijk op werkenbijberendbotje.nl voor al onze vacatures.

Werken in Noord-Holland Noord – Een carrière bij de overheid? Ontdekken waar je talenten en passies liggen? Werken in Noord-Holland Noord helpt jou daarbij! Want Werken in Noord-Holland Noord is hét loopbaanplatform van de gemeenten en andere overheden in de regio. 

We zoeken mensen voor uiteenlopende vacatures en vakgebieden, de missie van Werken in Noord-Holland Noord is het vinden en binden van talent bij de overheid in de regio. Wat we gaan doen op de beurs is mensen het verhaal van WiNHN uitleggen, laten zien hoe ze zich kunnen registreren, een e-portfolio kunnen aanmaken op onze website: www.werkeninnoordhollandnoord.nl en zo ervoor kunnen kiezen passende vacatures in hun mailbox te ontvangen.

VANDERLAAN uit Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Het leveren en bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten is de basis van onze werkwijze. 

Wat we zoeken: Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die ons team sterker kunnen maken. Specifiek zijn wij nu op zoek naar Projectleider Elektrotechniek, Monteur,  en Servicemonteur

Website: www.sluitaanbijvanderlaan.nl

InformAR als zusterbedrijf van Vitasys in Zwaagdijk-Oost vestigt zich in het hart van de H20 E-Sports Campus , Ons doel is om van het nu al grootste (10.000. mtr2) E-Sports centrum ook het meest Innovatieve van te maken, en daar hebben we jou voor nodig.

Wij zoeken stagiaires voor o.a.: AR & VR  ontwikkelaars denk aan simulatieomgeving voor Brandweer, Politie maar ook Rijkswaterstaat of zelfs een kerncentrale. Software ontwikkelaars voor onze bestaande Matterport 3d hardware www.matterport.com. 3d content designers werken met vooraanstaande software zoals Unity en Blender.

Vormgevers, Ruimtelijk, design en Multi Media.  Help jij mee aan het vormgeven van de Narrowcast presentaties die straks in de Pathe Go!Gaming theaters draaien op de digital signage schermen van ruim 2 meter.

Website: www.informar.nl

Media Markt, dé marktleider in consumentenelektronica in Nederland. Ons bestaansrecht in deze branche? Ons unieke persoonlijke contact tussen medewerkers en klanten in onze winkels. Bij de Media Markt vestiging in Hoorn zijn circa 60 medewerkers werkzaam op verschillende afdelingen. Alle medewerkers dragen op hun eigen wijze bij aan een unieke winkelervaring voor de klant.

Wij zoeken: Nieuwe medewerkers en (BBL) stagiaires die passie hebben voor de retail en de klant, communicatief vaardig zijn en goed kunnen luisteren. We hebben momenteel vacatures voor kassamedewerkers, verkoopmedewerkers en de klantenservice. Ervaring is niet nodig, met een flinke dosis enthousiasme en 100% inzet kom je al heel ver.

Website: www.mediamarkt.nl/nl/shop/vacatures.html

Jong Westfriesland in Actie van Vrijwilligerspunt Westfriesland is een netwerk van jongeren (13-30 jaar) die éénmalig of structureel vrijwilligerswerk doen. Binnen dit jongeren­netwerk kan er ook gekozen worden voor twee vrijwilligerstrajecten, waaronder de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Een leuke en leerzaam traject om werkervaring op te doen bij vrijwilligersorganisaties, jezelf in te zetten voor een ander en de maatschappij én jezelf (verder) te ontwikkelen. Jong Westfriesland in Actie helpt je vrijwilligerswerk te vinden dat helemaal bij jou en jouw doelen past.

Website: vrijwilligerspunt.com/jwfinactie

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doen we met meer dan 3.500 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Opdrachtgevers geven ons daarnaast hun vertrouwen om mooie banen door onze professionals in te laten vullen.

Wij bieden: De oplossing die wij bieden is mensenwerk, en wordt ingevuld door onze professionals. Mensen die houden van hun werk, kennis van zaken hebben en geloven in werk dat ertoe doet. Maandag® biedt ruim 100 opleidingsplekken voor een vervolgopleiding in de zorg. Verzorgende IG, mbo-Verpleegkunde of hbo-Verpleegkunde. Dat betekent werken in de zorg, plus ruimte om te leren. Je start met werken op je huidige niveau en na afronding van je opleiding ga je een stap omhoog. En de vervolgopleiding wordt volledig door Maandag® vergoed.

Website: maandag.nl/zorgmaandag.nl/intern/vacatures  

Polytechniek BV is een technisch installatiebedrijf met alle techniek onder één dak. Onze dienstverlening strekt zich uit van het geven van advies tot en met het ontwerpen, installeren en onderhouden van allerlei soorten technische en innovatieve installaties. Of het nu gaat om totaal-installaties op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling, koeltechniek, verwarming, warmtepomptechniek, elektrotechniek, en meet- en regeltechniek, wij kunnen het allemaal leveren. 

Wij bieden: Polytechniek heeft een hecht team van medewerkers met veel kennis. Met name voor de afdelingen installatietechniek en koeltechniek zijn we op zoek naar extra mensen. Wij denken hierbij aan (installatie) monteurs die zowel dik- als dunwandig leidingwerk aanleggen, maar zich ook willen bekwamen in laswerk. Monteurs met interesse in koeltechniek kunnen doorgroeien naar zelfstandig (service)koelmonteur. 

Website: polytechniek.nl/vacatures/

Mastermate is een technische groothandel voor bouwpartijen en bouwgerelateerde bedrijven. We bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche.

Wij zoeken: commerciële technische medewerkers, voor zowel in onze vestigingen als op de binnendienst (telefonische verkoop) en Commercieel adviseurs (vertegenwoordigers) en monteurs. Maar ook hebben wij functies op administratief gebied.

Website: werkenbijmastermate.nl/#vacatures

Partou wil de best gewaardeerde kinderopvang zijn. Best gewaardeerd door kinderen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Hier zetten zij elke dag voor in. Partou ziet het als een ambitie om samen met de medewerkers de kinderopvang professioneler, toegankelijker en waardevoller te maken, midden in de samenleving: een plek dichtbij waar zij samen zorgen, samen spelen en samen groeien.

Wij zoeken: Wij zijn over het algemeen op zoek naar pedagogisch medewerkers (MBO 3 en 4), zowel afgestudeerd als geïnteresseerd in een opleiding voor een BBL traject. Daarnaast medewerkers op ons servicekantoor in Vianen; klantenservice, ICT en facilitaire functies.

Webiste: www.werkenbijpartou.nl

 

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. Wij maken in Enkhuizen folies en tubings die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Wij zoeken technische mensen die bijvoorbeeld monteur of operator willen worden. Maar we hebben ook een logistieke afdeling, een laboratorium, een IT, Finance, HR, Inkoop, Customer Service en Sales afdeling. Voor ieder wat wils!

Website: renolit.com/nl/carriere/internationale-carriere/renolit-nederland-bv

Omring: Hoe ga je respectvol om met mensen die zorg nodig hebben? En wat betekent dat voor de mensen die er werken? Als breed georiënteerde zorgorganisatie hebben wij daar een duidelijke visie op. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen, positief en vindingrijk werken we samen aan gezondheid. Op elke locatie, door iedere medewerker, wordt er dagelijks gewerkt volgens deze gedachte. Want de juiste zorg is geen eenrichtingsverkeer: je doet het samen.

Wij zoeken werkzoekenden die een overstap willen maken naar de zorg, zij-instromers. Wij bieden verschillende leertrajecten aan.

Website: werkenbijomring.nl

 

LeekerweideWilgaerden Groep Meer informatie volgt snel

 

Website: werkenbijwlgroep.nl

ToekomstGroep is een van de grootste bedrijven in West-Friesland die innovatief werkzaam is binnen de bouwgerelateerde markt en gespecialiseerd is in multifunctioneel onderhoud en nieuwbouw. Door onze specialisaties (Bouw, Glas, Schilders, Service en Onderhoud en Techniek) te bundelen, bieden we totaaloplossingen voor onze klanten en werken onze mensen in een dynamische omgeving aan interessante projecten. Dit doen we met bijna 300 eigen medewerkers vanuit onze vestigingen in Andijk, Alkmaar, Amsterdam en Katwijk. 

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde vakprofessionals, die ons helpen de organisatie nog mooier te maken door samen de klus te klaren. Voor een baan in Noord-Holland hebben wij diverse mogelijkheden op verschillende niveaus: van glasmonteur tot projectleider en diverse functies daartussen.

Website
https://www.toekomstgroep.nl/vacatures/

AGROS wil de arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen. Op een actieve èn betrokken manier. Bij Agros bemiddelen wij voor iedere kandidaat, met of zonder arbeidsbeperking, een passende werkplek. Wij leggen de focus op talent en competenties, zonder daarbij de sociale insteek uit het oog te verliezen.

Wij denken mee over jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt! Wij maken graag tijd vrij en hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of een bijbaan naast je studie of gezin, of je al heel goed weet wat je wilt of juist helemaal geen idee heb.

Website: agros.nl/vacatures/ en agros.nl/werken-bij-agros/

Aanvullende bedrijven

Horizon College is de gastlocatie van deze 4e Carrierebeurs Westfriesland. In hun STIP locatie is meer informatie over (vervolg)opleidingen. 

Webiste: horizoncollege.nl

Werksaam is op de beurs aanwezig voor tips op je sollictatiebrief en cv. Ook kan er een sollicitatiegesprek geoefend worden.

TIP: Neem je sollicitatiebrief en CV mee. Je kunt direct feedback krijgen op de beurs bij de jobcoaches van Werksaam.

Guillaume Groen fotografie is een professionele fotograaf voor bedrijfsfotografie, foto series in opdracht en portretfotografie. 

Gratis professionele foto: Heb je een beursticket en minimaal 3 stands bezocht, dan kun je met dat bewijs een gratis portretfoto laten maken op de beurs.

website: guillaumegroen.com

Founding partners: