Nieuws

thumbnail

Onderwijswethouder Dirk Kuipers: 'Goede…

ANDIJK - Nog even en dan kan Andijker Robin Berkhout zijn vakmanschap laten zien tijdens WorldSkills. Wethouder Dirk Kuipers wenste Robin..

0 comment
thumbnail

Elke werknemer een eigen…

Marketingbedrijf Maxlead denkt het ei van Columbus te hebben gevonden: iedere werknemer heeft een persoonlijke koptelefoon. Gaat het ook werken op jouw werkvloer?..

0 comment
thumbnail

Social media rukken op…

Solliciteren met een gesprek, een cv en een motivatiebrief is verleden tijd aan het worden. Bedrijven zoeken hun toekomstige medewerkers..

0 comment
thumbnail

Zeeland lokt medisch specialisten…

De provincie Zeeland kampt met een tekort aan medisch specialisten en probeert dat te bestrijden met een speciaal verwen-weekend. Daarmee..

0 comment
thumbnail

Kennismaken tijdens de ‘Kom…

REGIO - De 'Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen' is een week waarin Westfriese ondernemers de deuren open zetten om mensen kennis te laten..

0 comment
thumbnail

Dijklander Ziekenhuis beste leerbedrijf…

REGIO - Het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen en Volendam is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie..

0 comment
thumbnail

Hottest jobs 2019; De…

REGIO - Werkgevers zitten momenteel te springen om automonteurs, docenten Nederlands, verpleegkundigen, loodgieters, koks en business controllers. Dit blijkt uit..

0 comment
thumbnail

De hoge werkdruk grootste…

REGIO - De hoge werkdruk wordt door medewerkers en managers gezien als het grootste probleem in organisaties. Daarnaast klagen zij vooral..

0 comment
thumbnail

Alles draait om innovatie…

ALKMAAR – Als uitsmijter van de Maand van het Werk organiseert RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) samen met haar partners alweer..

0 comment
Founding partners: