Profielfoto’s Carrierebeurs 2017

Tijdens de Carrièrebeurs Westfriesland heeft TIZfotografie voor diverse bezoekers een profielfoto gemaakt. Kijk onderaan de pagina voor meer informatie over deze foto’s.

Bestellen?

Beste deelnemer van de allereerste carrièrebeurs ik wens je heel veel succes met jouw loopbaan. Met de profielfoto’s vergroot je jouw professionele zichtbaarheid op de arbeidsmarkt.

De foto’s met logo zijn kosteloos te downloaden. Wil je jouw foto(‘s) ontvangen in hoge resolutie en zonder logo? Stuur een mailtje naar TIZFotografie@gmail.com onder vermelding van Carrièrebeurs en het nummer van de foto(‘s) en ik mail je verdere instructies zodat jij de digitale bestanden in je mail kunt ontvangen. (Klik op de foto en er opent een nieuwe venster met daarin de foto. Je nummer staat onderaan de foto. TIZ Carrierebeurs WF-….)

Voor 1 foto reken ik een vergoeding van 10,- en beide foto’s (groene en neutrale achtergrond) voor 15,-. (bedragen incl BTW)

Hartelijke groet,
Ilona
TIZFotografie

P.S. Naast profielfotografie kun je mij ook inhuren voor allerlei shoot’s zakelijk en privé. Stuur mij een mailtje en ik informeer je vrijblijvend.

Founding partners: