Uw vacature GRATIS onder de aandacht in Westfriesland

startup business people group working as team to find solution
0

De economie in Westfriesland groeit net als die van Nederland gestaag door. Hierdoor ontstaan er kansen voor ondernemers om te groeien en investeren in nieuw personeel. Het vinden van goed personeel is niet altijd makkelijk.

De maand oktober 2017 staat in Noord-Holland Noord in het teken van werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Een onderdeel hiervan is de eerste Carrierebeurs Westfriesland op dinsdag 17 oktober. Naast de +200 vacatures van uitzendbureas willen wij ook ondernemers de kans geven GRATIS hun vacatures kenbaar te maken op deze Carrierebeurs.

Op de beurs zelf staan diverse laptop waarop deze vacatures in te lezen zijn. Na de beurs op dinsdag 17 oktober zijn deze ook online voor een ieder te bekijken.

Maak uw vacature bekend

Stuur ons uw vacature teksten in en wij zorgen dat deze onder de aandacht komen van de beursbezoekers en ook de rest van Westfriesland. U kunt uw vacature naar ons mailen via vacatures@carrierestart.nu. Wij plaatsen deze dan online. Simpel en eenvoudig, maar doe het wel snel.

u mailt ons uw vacature, wij zetten deze gratis online

Wilt u de mogelijkheden hebben om de vacature te wijzigen en offline te halen. Geen probleem geef dat aan, dan krijgt u van ons de login gegevens om de vacature te wijzingen. Daarmee kunt ook makkelijk een tweede of derde vacature online zetten. Geheel gratis, geen abonnementen, contracten of betalingen achteraf.

Deze gratis service wordt u aangeboden door Westfriesland Media, Vacature Westfriesland en zakelijk nieuwswebsite Westfriesland in Bedrijf.

Founding partners: