Jezelf verbeteren of bijleren? Online cursussen voor bibliotheekleden

bieb_cursussen
0

WESTFRIESLAND – Bibliotheekleden kunnen in 2021 gratis online cursussen volgen op het gebied van creatieve, digitale, zakelijke en persoonlijke vaardigheden. Na inlog met je bibliotheekgegevens kun je onbeperkt kiezen uit meer dan 160 online cursussen en masterclasses van aanbieders GoodHabitz en Soofos.

Veel cursussen zijn gericht op de arbeidsmarkt: werknemers, werkzoekenden, ondernemers en jongeren die aan het begin van hun loopbaan staan. Leer bijvoorbeeld werken met Microsoft Teams en Office 365. Ga aan de slag met social media, beeldbewerking en vormgeving. Verbreed je kennis op het gebied van marketing, verkoop en gesprekstechnieken. Maar je kunt ook werken aan je persoonlijke kracht met cursussen zoals NLP, Lekker in je vel of Sociale Intelligentie.

Voor niet leden

Wie niet lid is van de Bibliotheek kan ondanks de tijdelijke sluiting online of telefonisch lid worden en meteen gebruik maken van de cursussen en de collectie (dankzij afhaal- of bezorgdiensten). Naast literatuur en romans vind je informatieve boeken in de collectie en heb je toegang tot nog eens duizenden e-books, luisterboeken en tijdschriften. Veel titels sluiten aan op de onderwerpen van de online cursussen.

Welkom in de Bieb

Zodra de coronamaatregelen het toelaten kun je weer in de Bibliotheek terecht voor allerlei activiteiten om je vaardigheden te ontwikkelen of je nieuwsgierigheid te prikkelen, ook als je niet lid bent. Een deel van dit aanbod wordt momenteel online aangeboden. Voor meer informatie, zie: bibliotheekhoorn.nl of westfriesebibliotheken.nl.

Founding partners: