Nieuws

thumbnail

Social media rukken op…

Solliciteren met een gesprek, een cv en een motivatiebrief is verleden tijd aan het worden. Bedrijven zoeken hun toekomstige medewerkers..

0 comment
thumbnail

Zeeland lokt medisch specialisten…

De provincie Zeeland kampt met een tekort aan medisch specialisten en probeert dat te bestrijden met een speciaal verwen-weekend. Daarmee..

0 comment
thumbnail

Kennismaken tijdens de ‘Kom…

REGIO - De 'Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen' is een week waarin Westfriese ondernemers de deuren open zetten om mensen kennis te laten..

0 comment
thumbnail

Dijklander Ziekenhuis beste leerbedrijf…

REGIO - Het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen en Volendam is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie..

0 comment
thumbnail

Hottest jobs 2019; De…

REGIO - Werkgevers zitten momenteel te springen om automonteurs, docenten Nederlands, verpleegkundigen, loodgieters, koks en business controllers. Dit blijkt uit..

0 comment
thumbnail

De hoge werkdruk grootste…

REGIO - De hoge werkdruk wordt door medewerkers en managers gezien als het grootste probleem in organisaties. Daarnaast klagen zij vooral..

0 comment
thumbnail

Alles draait om innovatie…

ALKMAAR – Als uitsmijter van de Maand van het Werk organiseert RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) samen met haar partners alweer..

0 comment
thumbnail

Open convenant voor behoud…

HOORN - Woensdag 10 juli 2019 heeft burgemeester Jan Nieuwenburg voor een periode van drie jaar met een aantal regionale..

0 comment
thumbnail

Uw vacature GRATIS onder…

De economie in Westfriesland groeit net als die van Nederland gestaag door. Hierdoor ontstaan er kansen voor ondernemers om te..

0 comment
Founding partners: