Nieuws

thumbnail

Bedrijven vissen in een…

Hoorn – De Selectie lanceert op 19 mei ‘De Westfriese Talentpool’ om de werkloosheid, die naar aanleiding van de coronacrisis..

0 comment
thumbnail

48% minder nieuwe vacatures…

REGIO - De impact van de maatregelen van het Kabinet rondom het coronavirus zijn in Noord-Holland-Noord duidelijk terug te zien..

0 comment
thumbnail

Sollicitatiegesprek zonder handen schudden…

Je hebt gesolliciteerd en goed nieuws ontvangen; het bedrijf is enthousiast over je sollicitatie en wilt je graag beter leren..

0 comment
thumbnail

Veel bedrijven in hele…

REGIO - Van 5 tot en met 10 oktober 2020 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen..

0 comment
thumbnail

Zes traineeships bij gemeente…

HOORN - De gemeente Hoorn is op zoek naar zes trainees voor uitdagingen op sociaal, economisch, politiek en cultureel gebied. In..

0 comment
thumbnail

Medewerkers Omring leren zorgtechniek…

Andijk – Woonzorglocatie Sorghvliet in Andijk heeft een regionale primeur. Op 12 maart opent op deze locatie het eerste e-Skillslab..

0 comment
thumbnail

Extra informatiemarkten mbo-opleidingen Clusius…

REGIO - Speciaal voor de late beslissers houden de vestigingen van het Clusius College in Alkmaar, Hoorn en Schagen op..

0 comment
thumbnail

Gemeente feliciteert Clusius met…

STEDE BROEC - Wethouders Groot en Nootebos van de gemeente Stede Broec brachten woensdagochtend een bezoek aan het Clusius College..

0 comment
thumbnail

Studenten Horizon College strijden…

REGIO - Dertien studenten van het Horizon College zijn gekwalificeerd voor de landelijke finales van Skills Heroes. Dit zijn nationale..

0 comment
Founding partners: