WerkbijRedactie
thumbnail

Fix Mijn Leerbaan bereikt bbl-vakmensen in de regio

Het gratis online magazine Fix Mijn Leerbaan Noord-Holland-Noord is de kortste weg voor leerlingen vmbo/mbo naar stages, leerbanen en werk in de regio. Decanen vmbo..

Read More
thumbnail

Omring zet ludieke actie in om nieuwe medewerkers te werven

HOORN - Veel hulpdiensten zijn uitgedaagd om mee te doen met de Tetris Challenge. En natuurlijk kon Omring niet achterblijven! Ook wij laten zien wat..

Read More
thumbnail

Bijzondere stage: 3 maanden stage bij NOS Sport

Is sport je passie en heb je journalistiek talent?  Wil je drie maanden lang ervaring opdoen op de grootste multimediale sportredactie van Nederland? Dan is..

Read More
thumbnail

Succesvol jaar voor DEEN-opleidingen: 100 geslaagden!

HOORN - Bij DEEN is het opleiden en ontwikkelen van talenten een kernwaarde. Al meer dan 10 jaar biedt DEEN als werkgever al haar werknemers de..

Read More
thumbnail

Expice trapt KBBBD af; Hele week openen bedrijven hun deuren voor bezoekers

ZWAAG - Maandag 7 oktober trapte elektrotechnisch bedrijf Expice de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen af. Wethouder Kholoud Al Mobayed verwelkomde, namens de gemeente Hoorn,..

Read More
thumbnail

Hoger uurloon met dan zonder startkwalificatie

Met een startkwalificatie heb je meer kans op een baan. Een startkwalificatie is een diploma havo, vwo, mbo niveau 2 of hoger. De overheid wil..

Read More
thumbnail

Koninklijke Metaalunie blij met investeringen in technisch onderwijs

Minister Slob heeft het startsein gegeven voor Sterk Techniekonderwijs. Vmbo-scholen kunnen in januari 2020 starten met het omzetten van plannen in concrete acties voor het..

Read More
thumbnail

Kinderopvang Berend Botje is een Great Place to Work

HOORN - Kinderopvang Berend Botje is op dinsdag 29 oktober Great Place to Work gecertificeerd. Dit betekent dat de organisatie voldoet aan verschillende criteria voor goed..

Read More
thumbnail

Horizon College heeft het 'beste exam centre Cambridge English van Europa'

[caption id="attachment_12177" align="alignnone" width="1328"] Facebook Horizon College[/caption] REGIO - Horizon College Alkmaar is al jaren een officieel exam centre voor Cambridge Assessment English, een non-profit..

Read More
thumbnail

Foto's Carrierebeurs Westfriesland

Met dank aan Romein Online een mooi foto overzicht van de derde editie van de Carrierebeurs Westfriesland van 12 november 2019 bij het ROC Horizon..

Read More


Founding partners: